PREZENTARI, DEGUSTARI

Evenimente private, publice, corporate.

Organizam prezentari si degustari pe diferite categorii si game de produse: whisky/whiskey, rom, cognac, vinuri atat autohtone cat si de import. Specialistii nostri, cu o mare experienta in acest domeniu, sunt la dispozitia clientilor pentru diferite genuri de evenimente private, publice si ale companiilor. Fie ca sunteti un grup de prieteni si va doriti o seara speciala in care sa aflati mai multe informatii despe aceste licori, un magazin specializat ce doreste sa ofere o experienta deosebita clientilor sai sau o companie care are un „team building”, „training” sau prezentari cu diferiti parteneri, dorim sa va impartasim din pasiunea si cunostintele noastre. Sortimentatia folosita pentru prezentarile/degustarile pe care le putem organiza, este alcatuita din urmatoarele produse, insa nu ne limitam doar la acestea:

1. Scotch Whisky  cu Douglas Laing, The Lost Distillery Company, Arran Distillery, GlenAllachie Distillery;

2. Irish Whiskey cu Irishman si Writers Tears;

3. American Whiskey cu Templeton Rye;

4. Se poate face o „calatorie” prin cateva din cele mai importante zone producatare de whisk(e)y din lume (Scotia, Irlanda, SUA, India, Japonia);

5. Rom cu West Indies Rum & Cane, o „plimbare” din Caraibe si America Centrala pana in Asia si Oceanul Indian;

6. Cognac – Deau Cognac si aici ne referim numai la acea bautura facuta in Franta;

7. Vinuri – o mare si variata gama de bauturi din toata lumea. Ofertele sunt personalizate, preturile variind in functie de sortimentatie, cantitatea de bauturi, numarul de persoane si locatia unde are loc evenimentul, ca urmare va rugam sa ne contactati direct, e-mail sau telefon, pentru a va putea oferi cea mai avantajoasa solutie.